Pisteiden kertyminen

Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmässä etupisteiden kertyminen alkaa vuokrasopimuksen solmimisesta, ja jatkuu koko JVA:lla asumisen
ajan. Pisteet säilyvät vaihdettaessa asuntoa JVA:n sisällä. Etupisteistä ei tule kenellekään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulonsiirtojen kanssa.

Asukasetujärjestelmä on otettu käyttöön vuoden 2007 alusta alkaen. Korpilahden-, Pohjoisen- ja Vaajakosken alueen asukasaktiiveille asukastoimintapisteet kertyvät 1.1.2009 alkaen, koska edeltävältä ajalta tietoja ei ole kerätty. Pistekertymätaulukosta näet, miten pisteet kertyvät.

Katso pistetilanteesi ja hankintaohje OmaJVA -palvelusta

Pisteiden lunastaminen

Edun lunastaminen on mahdollista heti vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen. Kerralla lunastettava määrä on vähintään viisisataa (500) pistettä. Oman asunnon kunnon tai varustetason kohentaminen on etupisteiden ensisijainen käyttötarkoitus. Hankintaohjeesta selviää mihin kaikkeen pisteitä voi hyödyntää. Hankintaohjeen löydät OmaJVA -palvelusta tai tilaamalla palveluisännöinnin sähköpostien kautta.

Henkilökohtaista pistetiedotetta emme enää jatkossa postita asukkaille, ajankohtaisen pistetilanteensa voi jokainen tarkistaa palveluisännöinnistämme tai sähköisten palveluiden kautta, jossa voi kirjautua katsomaan pistetiedotteensa. Kannattaa myös muistaa että pisteitä kertyy koko ajan.

Kaikissa hankinnoissa ja etupisteiden käytössä asukkaita neuvoo JVA:n palveluisännöinti sähköposteissa jva.asukasisannointi@jva.fi ja jva.tekninenpalvelu@jva.fi

JVA varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää ja pistekertymien määrää.